Lockdown t/m 09 februari 2021

op .

Helaas hebben we onze werkzaamheden weer neer moeten leggen. Nu in ieder geval t/m 09 februari 2021 (verlenging van de lockdown) mogen we geen rijlessen verzorgen.

Het CBR annuleert zelf alle al geplande toetsen en examens voor theorie en praktijk in deze periode,

daar krijgt de kandidaat bericht van via het CBR! Wanneer er weer opnieuw gepland kan worden, dan krijgt de kandidaat daar ook weer bericht van via het CBR.

Wij houden dat zelf ook in de gaten via het reserveringssysteem van het CBR voor rijscholen, TOP genaamd.

Het is ontzettend vervelend dat dit nu de 2e keer is dat de rijscholen worden getroffen in dit jaar. Maar we moeten door, dat gaat zeker goed komen,

we moeten nu de maatregelen opvolgen in de hoop dat 2021 een beter jaar wordt voor iedereen en dat we Corona eronder gaan krijgen met z'n allen.

Het is voor ons ook afwachten of het na 09 februari weer gaat lukken, we hebben goede hoop. Hou contact met je eigen instructeur,

anders is het kantoor ook bereikbaar op werkdagen via de telefoon of email. T 038-3319695 (laat wat langer overgaan eventueel i.v.m. doorschakeling,

spreek anders de voicemail in) email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ons kantoor is wat minder open dan normaal. Meestal wel op dinsdagochtend (9-12 uur), woensdagochtend (9-12 uur) en vrijdagmiddag (14-18 uur). Telefonisch zijn we wel bereikbaar, laat dan de telefoon langer doorgaan!

GRAAG TOT ZIENS!!!