Informatie

Bel, kom langs

 

 

Dus je wilt gaan lessen en zoekt een goede rijschool?  Vraag ik, Jenny,  aan de leerling die belt.

 

En je hebt wel goede verhalen over de Krosse gehoord zeg je?  Dat is natuurlijk superleuk. Daar zijn we altijd blij mee, om dat te horen. Mond tot mondreclame is in onze branche nog altijd heel belangrijk. Om ervaringen te horen uit de eerste hand.  

 

Nadat ik de leerling uitgebreid heb verteld, wat onze mogelijkheden zijn en ook vertel, dat ze best snel kan starten als ze dat zou willen, besluit ze om de stap te zetten en een 1e lesafspraak in te plannen. Super spannend, dat wel. Maar ook heel leuk.

 

Ze weet nog niet precies of ze een pakket wil en zo ja, welk pakket. Geen probleem uiteraard. We spreken een 1e les af en ze gaat eerst eens ervaren hoe het lessen bij de Krosse eraan toe gaat, we noemen dat een adviesles. Daarna kun je kiezen hoe je verder wilt. Dat is fijn zegt ze, ik hoor graag even de mening van de instructeur.

 

Ik heb haar gegevens genoteerd, stuur ook nog even een email met informatie van het CBR. We maken een leskaart voor de nieuwe leerling om goed de vorderingen bij te kunnen houden en we maken een persoonlijk bestand aan om exact de lesuren en bijzonderheden bij te houden.

 

De 1e les zit er op inmiddels en was een groot succes. Ze heeft in die 60 minuten al veel geleerd. Zelfstandig gereden, geschakeld, gestuurd en gestopt, met wat hulp, maar het ging al best goed. Dat ging snel dat uurtje, zegt ze. Ik kijk alweer uit naar de volgende les.

Dat is wat wij het leukst vinden bij de Krosse. Mensen enthousiast maken over het leren autorijden.

 

En overigens: we vinden het ook supergezellig als je langs komt om je in te schrijven bij ons kantoor. Als je tijd hebt uiteraard. Koffie staat klaar! Maar bellen ook altijd goed.

 

 

 

Meld je nu aan!

Wil je leren autorijden? Schrijf je nu in voor een rijles of theorieles bij De Krosse!