Weetjes

De geschiedenis van De Krosse

De Geschiedenis van De Krosse Rijschool: Een Familiebedrijf met Passie en Traditie

Bij De Krosse Rijschool draait alles om passie voor autorijden en toewijding aan onze leerlingen. Ons verhaal begint in 1963 en wordt gekenmerkt door een rijke familiegeschiedenis, die we graag met jullie willen delen.

De Oprichting: Van Hobby naar Bedrijf

Het jaar was 1963 toen René's vader besloot om naast zijn werk bij het leger zijn passie voor autorijden en lesgeven te volgen. Wat begon als een hobby, groeide al snel uit tot een serieuze onderneming. De eerste lessen werden gegeven onder de naam "Hollandia", en met slechts een paar auto's legde hij de basis voor wat later De Krosse Rijschool zou worden.

Groei en Ontwikkeling

In 1984, na ruim twee decennia van hard werken en talloze leerlingen te hebben opgeleid, veranderde de rijschool haar naam naar De Krosse. Dit markeerde een nieuwe fase van groei en professionalisering. Met inmiddels 60 jaar ervaring is De Krosse uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio, bekend om haar persoonlijke aanpak en hoge slagingspercentages.

Wat Maakt De Krosse Uniek?

Door de jaren heen is De Krosse trouw gebleven aan de waarden die het vanaf het begin hebben gekenmerkt. Wat ons echt uniek maakt, is:
- Eigen Pand: In ons eigen gebouw bieden we een stabiele en vertrouwde omgeving waar leerlingen zich op hun gemak voelen.
- Persoonlijk Contact: Wij kennen onze leerlingen bij naam en passen onze lessen aan op hun individuele behoeften en leerstijlen.
- Kleinschalige Aanpak: Dankzij onze kleinschalige benadering en de inzet van een rijsimulator, kunnen wij elke leerling de aandacht en ondersteuning bieden die hij of zij nodig heeft.

Een Familiebedrijf met Toewijding

De Krosse is altijd een familiebedrijf gebleven, en dat zie je terug in de manier waarop we met onze leerlingen omgaan. De persoonlijke betrokkenheid en toewijding van ons team zorgen ervoor dat elke leerling zich thuis voelt en met vertrouwen de weg op gaat. We zijn trots op onze geschiedenis en de vele leerlingen die we in de afgelopen zes decennia hebben opgeleid.

De Toekomst van De Krosse

Terwijl we trots terugkijken op ons verleden, zijn we ook gericht op de toekomst. Onze nieuwe website, ontwikkeld door Gunnar van der Stoel, helpt ons om nog beter in contact te komen met onze leerlingen en hen te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben. Met speciale acties, moderne lesmethoden en een focus op persoonlijke aandacht, blijven we ons inzetten voor de beste rijervaring.

Sluit je aan bij De Krosse Familie

Of je nu een jonge beginner bent die net begint met rijden of iemand die zijn rijangst wil overwinnen, bij De Krosse ben je aan het juiste adres. Wij nodigen je uit om deel uit te maken van onze geschiedenis en samen met ons een veilige en zelfverzekerde bestuurder te worden.

Dankjewel dat je een deel van onze reis bent en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij De Krosse Rijschool! Bezoek onze website voor meer informatie en om je in te schrijven voor je eerste les.

Samen bouwen we verder aan een rijke traditie van uitstekende rijopleidingen!

Meld je nu aan!

Wil je leren autorijden? Schrijf je nu in voor een rijles of theorieles bij De Krosse!