Nieuws

Nieuwe website

Welkom op de Nieuwe Website van De Krosse Rijschool!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze gloednieuwe website live is! Na maanden van hard werken en plannen, hebben we samen met Gunnar van der Stoel een gebruiksvriendelijke en moderne website gecreëerd die perfect aansluit bij onze visie en missie. We willen jullie graag meenemen in wat er allemaal nieuw is en hoe dit onze diensten nog beter maakt voor jou.

Familiebedrijf met een Rijke Geschiedenis

De Krosse is niet zomaar een rijschool; het is een familiebedrijf met een verhaal dat teruggaat tot 1963. Wat begon als een hobby naast een baan in het leger, is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de regio. Met meer dan 60 jaar ervaring blijven we toegewijd aan persoonlijke aandacht en hoogwaardige rijlessen. Onze nieuwe website vertelt dit verhaal op een prachtige manier, waardoor je een gevoel krijgt van de traditie en passie die we in elke les steken.

Wat Maakt De Krosse Uniek?

Onze nieuwe website benadrukt precies wat ons uniek maakt:
- Eigen Pand: We beschikken over onze eigen faciliteiten, wat zorgt voor een stabiele en vertrouwde leeromgeving.
- Persoonlijk Contact: Bij ons ben je geen nummer. We kennen onze leerlingen persoonlijk en passen onze lessen aan op jouw behoeften.
- Kleine Groepen en Simulatie: Onze kleinschalige aanpak en het gebruik van een rijsimulator zorgen ervoor dat je je veilig en ondersteund voelt tijdens je leerproces.

Toegankelijk en Gebruiksvriendelijk

We willen dat iedereen zich welkom voelt bij De Krosse, of je nu een zenuwachtige beginner bent of gewoon op zoek bent naar een rijschool zonder wachttijden. Onze website is zo ontworpen dat je gemakkelijk informatie kunt vinden en contact met ons kunt opnemen. Een duidelijk zichtbare 'neem contact op'-knop en snelle inschrijfmogelijkheden maken het eenvoudig om je rijlessen te plannen.

Speciale Acties en Diensten

Onze nieuwe website geeft je ook toegang tot exclusieve aanbiedingen zoals de Lente Actie: tot 21 juni kun je profiteren van gratis inschrijving, een gratis theorieboek en €65 korting op al onze lespakketten. Daarnaast bieden we:
- Categorie B Rijlessen: Voor personenauto’s zonder aanhangwagen.
- Theorielessen: Zowel klassikaal als online via Vekabest.
- Flexibele Examens: Meestal in Zwolle, maar ook mogelijk in Emmeloord.

Klantervaringen en Testimonials

Een van de nieuwe functies op onze website is de sectie met klantreviews. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk ervaringen lezen van anderen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald. Deze testimonials zijn te vinden op www.klantenvertellen.nl en bieden een eerlijk beeld van wat je kunt verwachten.

Jouw Voorkeuren, Onze Prioriteit

Op de nieuwe website kun je niet alleen pakketten en prijzen bekijken, maar ook je voorkeur voor een instructeur aangeven. We begrijpen hoe belangrijk het is om een goede klik te hebben met je instructeur, en daarom doen we ons best om aan jouw wensen te voldoen.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Onze vernieuwde website is er helemaal klaar voor om jou de beste rijervaring te bieden. Of je nu meer informatie wilt of je direct wilt inschrijven, alles is binnen handbereik. Bezoek onze website en ontdek zelf hoe De Krosse het verschil maakt!

We hopen je snel te zien bij De Krosse Rijschool. Samen werken we aan een veilige en zelfverzekerde toekomst op de weg!

Meld je nu aan!

Wil je leren autorijden? Schrijf je nu in voor een rijles of theorieles bij De Krosse!